Hämtar information

Tilleggsforsikringer

Du kan tilpasse Super forsikring og Kasko forsikring med to valgfrie tilleggsforsikringer. 

Motor- og girskade

Dekker kostnader til reparasjon av skader på bl.a. motor, girkasse og batteripakke, inkludert tilhørende elektriske styringsenheter. Dekningen gjelder inntil bilen har kjørt 200 000 km.

  • Tilpasset moderne biler: En smart bil krever en smart forsikring. Vår tilleggsforsikring for motor- og girskade dekker derfor blant annet hovedenhet til infotainmentsystem, radar for adaptiv cruisekontroll og styreenhet til airbagsystem.
  • For elbil og hybrid dekkes bl.a. strømveksler, onboard batterilader, kjølesystem for høyvoltbatteri, og koblingsenhet mellom forbrenningsmotor og elektrisk motor.
  • Kan legges til Super forsikring og Kasko forsikring frem til bilen har kjørt 150 000 km. 

 

Leiebil ved skade

Vi dekker leiebil tilsvarende den størrelsen du har på bilen din i dag, inntil stasjonsvogn. Forsikringen gjelder så lenge skaden dekkes av bilforsikringen, i inntil 90 dager (gjelder ikke glasskader).

  • Forsikringen gir deg rett på leiebil i tilsvarende størrelse som den forsikrede bilen. Øvre grense for leiebil er 500 kroner per dag.
  • Om du likevel ikke har behov for leiebil mens bilen din er på verksted, vil du få utbetalt 200 kroner per dag i inntil 15 dager.

Vi hjelper deg

Har du spørsmål om forsikringen din? Ta kontakt på telefon eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.

Vill du bli uppringd?