Hämtar information

Smart bil - smart forsikring

Levert av If

Nissan Forsikring er et samarbeid mellom Nissan Nordic Europe Oy og forsikringsselskapet If, der If leverer forsikringen.

Mann-i-bil_innside-Leaf_M

Skreddersydd bilforsikring for Nissan

Med Nissan Forsikring har Nissan og If gått sammen om å skape en smart forsikring, perfekt tilpasset bilen din. Nissan Forsikring leveres av If, og fokuset er å tilby førsteklasses service og forsikring til deg som Nissan-kunde.

Dersom du er uheldig og får en skade på din Nissan, står Ifs dyktige skadesenter klar til å hjelpe deg. Du får alltid tilbud om reparasjon på et autorisert Nissan-verksted, der bilen repareres med originaldeler fra Nissan. Slik kan du være trygg på at bilen din beholder kvaliteten og annenhåndsverdien.

 

Vi er ved din side - uansett hvor du er

Når du kjøper en Nissan Forsikring, får du enkelt oversikt over alt som har med forsikringen din inne på Mine sider på if.no. Her kan du blant annet endre kjørelengde og følge med på skadeprosesser. 

Har du behov for hjelp eller har spørsmål rundt Nissan Forsikring, er du alltid velkommen til å kontakte oss

 

Nissan Forsikring er en del av If

If skadeforsikring NUF (org.nr. 981290666) er forsikringsleverandør for Nissan Forsikring.

Ifs virksomhet er under tilsyn av Finanstilsynet, og vår markedsføring på dette nettstedet er i samsvar med norsk lovgivning.

Som kunde i Nissan Forsikring er du del av Ifs fordelsprogram. Bilen din er et tellende produkt i Ifs fordelsprogram, og kan slik være med på å øke rabatten du kan få hos If, også på andre produkter du har forsikret her. 

Les mer Ifs fordelsprogram

 

  

Vi hjelper deg

Har du spørsmål om forsikringen din? Ta kontakt på telefon eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.