Hämtar information

Nissan Forsikring med Fri Start

Når du kjøper en ny eller brukt Nissan hos en autorisert Nissan-forhandler, kan du få den beste forsikringen fra Nissan Forsikring gratis de første 30 dagene - helt uten forpliktelser. Vi kaller dette Fri Start, og det er tilgjengelig for privatkunder med biler som har kjørt under 150.000 km. 

Finn forhandler

Finn en autorisert Nissan-forhandler i nærheten av deg.

Finn forhandler

Dette får du første måneden

Super bilforsikring

Super bilforsikring er vår beste bilforsikring. Den inkluderer blant annet uhellsdekning, helt ny bil ved totalskade hvis bilen er inntil tre år og har kjørt under 60 000 km, samt tilbakebetaling av resterende andel av startleie hvis du har en leasingbil som blir totalskadet.  

Tilleggsforsikring for motor- og girskade

Dekker kostnader til reparasjon av skader på bl.a. motor, girkasse og batteripakke, inkludert tilhørende elektriske styringsenheter. Dekningen gjelder inntil bilen har kjørt 200 000 km.

Tilleggsforsikring for leiebil ved skade

Med denne tilleggsforsikringen dekker vi leiebil tilsvarende den størrelsen du har på bilen din i dag, inntil stasjonsvogn. Forsikringen gjelder så lenge skaden dekkes av bilforsikringen, i inntil 90 dager (gjelder ikke glasskader).

Hva skjer når gratisperioden er over?

Vi passer på at du ikke blir stående uten forsikring når måneden er over. Etter gratisperioden vil forsikringen bli videreført dersom vi ikke har fått kontakt med deg. Vi vil da tegne deg opp med vår anbefalte dekning. 

 

Kan jeg gjøre endringer på tilbudet jeg mottar for videreføring?

Ja, du kan tilpasse tilbudet du mottar av oss for videreføring. Du får en e-post fra oss i god tid før gratisperioden er over med informasjon om dekningen, og hvordan du kan tilpasse denne om du ønsker det.

 

Ingen forpliktelser

Ønsker du å velge et annet forsikringsselskap når gratisperioden er over, er det bare å gi beskjed til oss innen disse 30 dagene.

Vi hjelper deg

Har du spørsmål om forsikringen din? Ta kontakt på telefon eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.

Vill du bli uppringd?