Hämtar information

Hvorfor velge Nissan Forsikring?

Nissan Forsikring er en bilforsikring spesielt tilpasset din Nissan.

 

En blå Nissan Qashqai

Skreddersy forsikringen etter dine behov

Med Nissan Forsikring får du en fleksibel bilforsikring. På både Kasko bilforsikring og Super bilforsikring kan du velge å inkludere tilleggsforsikring for leiebil så lenge bilen er på verksted og skaden dekkes av forsikringen.

Har bilen kjørt under 150 000 km, kan du velge tilleggsforsikring for motor- og girskader. Da er du dekket for kostnader til reparasjon av skader på bl.a. motor, girkasse og batteripakke, inkludert tilhørende elektriske styringsenheter. Dekningen gjelder inntil bilen har kjørt 200 000 km. Les mer om tilleggsforsikringene våre.   

 

Trygg reparasjon

Moderne biler inneholder avansert teknologi og elektronikk. Nissan er ikke noe unntak. Derfor tilbyr vi alltid reparasjon på autoriserte Nissan-verksteder, som kun benytter originaldeler og kjenner hver Nissan-modell ned til minste detalj. Slik ivaretar vi kvaliteten, sikkerheten og annenhåndsverdien til din Nissan.

If har blitt kåret til Norges beste samarbeidspartner av verkstedsbransjen, som betyr en god opplevelse for deg om bilen må på reparasjon.

 

Rask og smidig skadebehandling

Nissan Forsikring leveres av If, som også står for skadebehandlingen. Som kunde av Nissan Forsikringen skal du føle deg trygg og ivaretatt. If står klare til å hjelpe døgnet rundt, og vi tar oss av alt etter at du har meldt skaden. 

Du kan enkelt melde fra om skaden på nett eller ringe Ifs kundeservice på 21 49 71 31. Trenger du øyeblikkelig hjelp i forbindelse med skade, kan du ringe hele døgnet.Vi tar oss av alt etter at du har meldt skaden til oss, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt.

 

Prisvinnende kundeservice

If har mottatt pris for beste kundeservice de fire siste årene. Vi gjør det mulig for deg å nå oss uansett hvor du befinner deg. Du kan ringe, chatte eller skrive til oss. 

 

Fordelsprogram

Som kunde i Nissan Forsikring er du en del av Ifs fordelsprogram, og får rabatt fra første forsikring samt andre forsikringer du kjøper i If etter denne. Les mer om Fordelsprogrammet her.     

Vi hjelper deg

Har du spørsmål om forsikringen din? Ta kontakt på telefon eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.